Over Petrapraat

Jarenlang heb ik met veel plezier Enjoy Your Food gehad. Enjoy Your Food was een praktijk voor gezondheids coaching en voedingsadvies. Gespecialiseerd in het bestrijden van hoofdpijn en migraine door middel van voeding.

Eind 2014 besloot ik mijn praktijk te sluiten. Tijdens de jaren dat mijn praktijk gesloten was ben ik achter de schermen actief gebleven op gebied van coaching, voeding en advisering. Door de jaren heen verplaatste de voeding zich steeds meer naar de achtergrond. Ik nam meer ruimte voor de coaching, ontwikkelde meer en meer mijn kennis op gebied van autisme en angststoornissen. Ik leerde over de kracht van autisme hulphonden. Eind 2018 begonnen we zelf met onze honden aan de opleiding tot autisme hulphond voor onze tweeling. Ondertussen durfde ik heel langzaam en voorzichtig  steeds meer ruimte te nemen om mijn lang gekoesterde wens schrijven steeds meer op de voorgrond te laten verschijnen.

Maart 2018 heb ik Enjoy Your Food veranderd in Petrapraat. In het begin had Petrapraat nog niet echt vorm, wist ik nog niet precies wat ik wilde. Ik nam er de tijd voor en langzaam aan kreeg Petrapraat steeds meer vorm. In april 2019 was ik er pas echt aan toe definitief afscheid te nemen van Enjoy Your Food. Ik veranderde mijn logo, voor mij de bevestiging Petrapraat is zelfstandig en weet wat ze is:

Petrapraat schrijft, blogt en deelt kennis over autisme, angststoornissen en autisme hulphonden. Petrapraat is informatief, persoonlijk en inspirerend!

Welkom bij Petrapraat!

Lieve groetjes,

Petra

 

cropped-sketch1554389384349.png