De Starters-hondenkaarten verkoop is gestart!!!

Het is zover..
Bibbers in m’n benen, kronkel in m’n buik, m’n kaarten staan online en zijn klaar voor de verkoop.

Het idee van de kaarten ontstond toen wij trainden voor de basistest assistentiehond van Bultersmekke. Ik tekende voor mijn zoontje de testonderdelen die hij samen met zijn hond moet beheersen. Het maakte de basistest voor hem een stuk overzichtelijker.
davWe verzonnen steeds opnieuw verschillende maniertjes om de kaart te kiezen welke we gingen oefenen. Omdat nu eenmaal niet alle basisoefeningen altijd even leuk zijn hielpen de dobbelstenen bij een eerlijke keuze. Hoe leuk dat na een tijdje Rifky zelf de (grote) dobbelsteen kon duwen en hij dus zelf zijn oefening koos!
Onze trainer/coach was meteen enthousiast over de kaarten, ze stimuleerde mij om ze verder uit te werken. Ook de directie van Bultersmekke was enthousiast over de picto kaarten!
Wauw, ik investeerde in een goed tekenprogramma en ontwikkelde mijn kaarten idee verder.
IMG_20191221_105804

Afgelopen december waren de kaarten gedrukt en klaar voor gebruik. Ik liep meer dan een week naast mijn schoenen toen Bultersmekke ook echt een grote bestelling plaatsten. Zo bijzonder en stoer.

Naast de basistest voor Bultersmekke tekende ik ook basisvaardigheden die eigenlijk iedere hond zou moeten beheersen. Dit werd de set starters-hondenkaarten. Het samen trainen met je hond vergroot de band tussen beide en hoe verder je komt hoe leuker het wordt.

Het starten van de kaartenverkoop vind ik echt reuze spannend. Waar ik normaal gesproken bij de kinderen heel goed de spanning of onnodige zenuwen kan wegpraten lukt dit totaal niet bij mijzelf. Ik vind het echt een enorme stap om een eigen idee, eigen picto tekeningen openbaar te maken en te gaan verkopen. Maar gesterkt door de al vele positieve reacties die ik kreeg op de kaartensets doe ik het gewoon!

dav

Met onze Rifky en Liebe als grootste testers ben ik ook al druk bezig met het vervolg. Ik kan alvast verklappen; het wordt zo leuk!

Maar één stap tegelijk, eerst de basiskaarten.
Neem je een kijkje op de pagina van de kaarten ? Ik ben benieuwd naar je mening leuk als je een reactie achterlaat.
Lieve groetjes,
Petra

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s