Terugblik Oostenrijk

Oostenrijk was een avontuur. We hebben het gewoon gedaan. We hebben gebikkeld, doorgezet en genoten, we zijn angsten aangegaan hebben gelachen en gehuild. We hebben mooie momenten ervaren en dierbare herinneringen gemaakt. Het was een vakantie die soms erg confronterend was, een vakantie waarin we met regelmaat keihard besefte dat de beperkingen altijd met ons mee zullen gaan, dat we altijd allert moeten zijn, een vakantie waarin we ons realiseerde dat niets vanzelfsprekend is en dat we wel open moeten blijven staan om de fijne momenten te kunnen ervaren.
Het was een vakantie waarin we ook opnieuw hebben doen beseffen dat we dankbaar moeten zijn dat we elkaar als gezin hebben, dankbaar dat we bij elkaar zijn en dat de steun van de honden voor ons allemaal onmisbaar is.
Ik heb net een online fotoboek besteld, een fotoboek waarin de mooie herinneringen zijn vastgelegd, we koesteren ze, de bikkel en overlevingsmomenten nemen we op de achtergrond mee, ze horen erbij, ze zorgen ervoor dat de mooie momenten nog mooier intenser, liefdevoller en onmisbaar zijn!

IMG_20190803_160607.jpg

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s