Geslaagd!!!

Begin mei toen de examens begonnen schreef ik een blog ‘Ook vlaggen voor thuiszitters?’ Ik begon de blog dat ik geen enkele twijfel zou hebben om de vlag uit te hangen als blijkt dat mn oudste geslaagd is. 

Gisteren was het zo ver, het verlossende telefoontje;  Met een prachtige cijferlijst is mn oudste topper geslaagd    🎉🎓 🎉🎓🎉
Vol trots hangt de vlag met tas aan het huis! Nog steeds heb ik geen moment twijfel gehad of we de vlag wel zouden uithangen. Ik twijfelde wel of ik de foto hier zou plaatsen.
Afgelopen uren heb ik vele berichten in verschillende groepen voorbij zien komen waarin  staat dat het aanzien van foto’s en lezen van alle vrolijke geslaagd berichten pijnlijk is. Toch kies ik ervoor om de foto delen.
In mn blog ‘Ook vlaggen voor thuiszitters’  sluit ik af met het idee om
niet alleen voor slagen bij school examens, maar voor alle grote overwinningen  de vlag uit te hangen voor je kind. Als de schoolse setting niet lukt weet ik zeker dat na een andere (lange) weg ook zonder officieel schooldiploma het kind op zijn eigen manier een overwinning behaald die gevierd wordt, dus ook voor hun zal op een dag de vlag wapperen!!
Mn man en ik zijn meer dan trots op onze oudste zoon maar ook trots op onze tweeling die ook met intense en oprechte blijdschap kijkt naar de vlag met tas speciaal voor hun grote broer, ze weten ook voor hun zal de vlag bij een overwinning uithangen. Want overwinningen behalen we allemaal en vieren we!
dav

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s