Skiën in de zomer

Ik kan toch zo heerlijk genieten van de soms niet te volgen logica van onze kinders. Vaak merk je pas bij uitzonderingen die gebeuren dat iets niet hoort of wel heel vreemd is. Toen we bijvoorbeeld  in de vakantie een grote vruchtensorbet bestelde en daarbij een lepeltje en vorkje kregen kan ik glimlachen op de heerlijke reactie dat bij ijs een lepeltje hoort, doe normaal toch geen vork!! Echte verontwaardiging  hoe het toch mogelijk is! Het vorkje werd keurig in het midden van de tafel gelegd en ook echt niet gebruikt. De uitleg dat het vorkje voor de vruchtjes was werd duidelijk niet geaccepteerd, het blijft gewoon een glas ijs.

Afgelopen winter hadden we eens een winter bbq, zo ontzettend geen succes, hoe vreemd wil je doen. Dat is echt een zomer ding. Een vuurtje in de vuurkorf is prima, maar een bbq!

De kinderen mochten nog een uitje voor de vakantie verzinnen. Ik was echt super verbaasd toen m’n meis glunderend met een voorstel kwam. We gaan skiën!!

Oke, skiën in de zomervakantie…volgens mij was ik de enige die hier even in moest schakelen. Want het voorstel werd meteen meer dan goedgekeurd door iedereen!

De volgende dag stond onze tweeling dus voor de allereerste keer op de ski’s. Wat een ervaring. Dat zijn van die momenten dat je vooraf allemaal beren op de weg ziet die er dus helemaal niet zijn. Ik had echt verwacht dat de gehuurde ski schoenen voor een weerstand zouden zorgen, maar absoluut niet. Ook de gehuurde helm was tot mijn verbazing totaal geen probleem.
Vanaf het eerste moment was het genieten. Op de skibaan was het heerlijk rustig. De kinderen pikte het skiën razendsnel op en we hebben een heerlijke dag gehad.

Na het skiën ruilde we de skipakken weer voor een korte broek en genoten we in de zon van een grote beker warme chocomelk met slagroom.

Want zeg nou zelf, na een sneeuwavontuur hoort dat toch!

choco

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s